Már feliratkoztam
HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre és
megajándékozzuk egy ingyenes autómosással!

HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre és
megajándékozzuk egy ingyenes autómosással!
Vendégkönyv

Olvassd el mit gondolnak rólunk
ügyfeleink vagy írj rólunk te is!

Még több

Nemrég törtem össze autómat, ami azelőtt is elég rossz bőrben volt. A Zsó-Autóparknál nem csak megjavították, hanem újjá varázsolták kocsimat. Minden részletre odafigyelnek, gyorsan dolgoznak és részletes tájékoztatást kaptam a munka folyamatáról. Ha megint történne valami az autómmal, nem lenne kérdés kihez forduljak.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?


CSEREAUTÓ AKÁR INGYENESEN IS
 

A Zsó-Autóparknál:

 • Ingyenes kárügyintézés
 • Gyors és GARANCIÁLIS javítás
 • Gyors ügyintézés
 • Dinamikus csapat
 • Személy és haszongépjárművek javítása
 • Vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • Futóműállítás
 • Helyszíni javítás
 • Fényezés hőkamrában 
 • Gumiszerelés
 • Kipufogó javítás
 • Hibakód olvasás és nullázás
 • Autómentés 0-24
 • Autóvásárlási tanácsadás 

Csendes Zsolt autóversenyző

Zsolt családi vonalon ismerte meg az autósportot, nagypapája a hatvanas-hetvenes években szlalom és túra versenyeken vett részt. A versenyautó Wartburg, a navigátor Kesjár János volt.  Hősünk tehát korán megfertőződött így egyenes út vezetett a versenyzésig. Szlalom versenyekről jutott el a rali pályákra, majd következett a ralikrosz.

"Nagyapám nagyon szerette ezt a sportot, így már gyerekként lenyűgözött, elvarázsolt az autóversenyzés. Eleinte szlalom versenyeken indultam karika lámpás Ladámmal, sokat csatázunk nagyon jó versenyzőkkel. Számos kupát gyűjtöttem ebben a versenysorozatban.Komoly szlalomos társadalom volt a kilencvenes években. Látványos csatákat vívtunk, rengeteg jó élményem van abból az időszakból. Egy idő után kevés lett a bolya kerülgetés, sprint versenyeken indultam el. Sikerült több jó eredménnyel támogatók figyelmét felhívni magamra. Majd a sprintezés után támogatóim jóvoltából következett a ralizás."

Zsolti "H" csoportos 2107-es Ladájával egészen rali 2-es bajnokságig jutott el. Itt több dobogós helyezést ért el kategóriájában.  Ezzel párhuzamosan bekapcsolódott az RTE bajnokságba is.

Majd ismét új kihívás után nézett a 2006-os évben következett a ralikrosszozás. A rali Lada átépült ralikrosz versenyautónak.

"Gyerekkori álmom volt a ralikrosszozás, egy szponzorom jóvoltából valóra vált az álmom. 1985.-től figyelem a futamokat. Lenyűgöztek a csaták, amiket vívtak a versenyzők. Ranga, Janika, ők voltak a kedvenceim. 2006-ban indultam el az első versenyemen, Nyirádon. Jól ment a versenyzés az év végéig versenyben voltam a bajnoki címért a Divízió 9-es géposztályban. Egy kihagyott verseny miatt végül is második lettem az év végén. A következő év meghozta számomra a sikert és 2007.-ben Divízió 9-es bajnok lettem."

Zsolt öt év kihagyást követően idén tért vissza a ralikroszhoz. Támogatóinak köszönhetően megvásárolta tavaly télen Tajmel Tibi 400-as Asconáját, melyet teljesen felújított.  A visszatérés jól sikerült, hiszen megszerezte a bajnoki címet a Magyar Kupában. "Küzdelmes év van mögöttem, büszke vagyok, hogy egy nagyon népes mezőnyben lettem a legjobb. Nagyon jókat csatáztam az ellenfeleimmel, amit ezúton is köszönök nekik."

"Sokat köszönhetek, támogatóimnak és szervizcsapatomnak nagy szerepük van a sikerben, rengeteget dolgoztak a versenyeken. Ezúton is nagy köszönet nekik!"

"Idén tértem vissza újra a ralikroszba, immáron az Opel Ascona 400-assal. Kezdünk tegeződni az autóval, élvezem vele a versenyzést. Idén 32 éves múlt, de eddig kivallóan helyt áll a mezőnyben a modernebb társaival szemben. Nagyon szeretem ezt az autót, jól rajtol jól fordul, de fejleszteni kell, rajta hiszen versenyző társaim is folyamatosan gyorsulnak."

Zsolti a ralikrosz versenyzés melett az RTE rali bajnokságban Tajmel Tiboral versenyez. BMW M3-as versenyautójukkal a 2012-es szezonban megszerezték a H/3-as kategória bajnoki címet.

Így Zsolt a 2012.-es szezonban két autósport szakág Magyar bajnoka! 

Ajánlatkérés

Kérjen Tőlünk ajánlatot még MA!