MIÉRT MINKET VÁLASSZON?


BÉRAUTÓT BIZTOSÍTUNK A JAVÍTÁS IDEJÉRE!
 

A Zsó-Autóparknál:

 • Ingyenes kárügyintézés
 • Gyors és GARANCIÁLIS javítás
 • Gyors ügyintézés
 • Dinamikus csapat
 • Személy és haszongépjárművek javítása
 • Vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • Futóműállítás
 • Helyszíni javítás
 • Fényezés hőkamrában 
 • Gumiszerelés
 • Kipufogó javítás
 • Hibakód olvasás és nullázás
 • Autómentés 0-24
 • Autóvásárlási tanácsadás 

Szervizünk a COVID19 alatt is zavartalan nyitva tartással működik. Irodánkat rendszeresen fertőtlenítjük ózonnal, illetve igyekszünk minden ajánlott higiéniai előírásnak a lehető legjobban megfelelni. Szeretettel várjuk kedves Ügyfeleinket!

Csendes Zsolt autóversenyző

Zsolt családi vonalon ismerte meg az autósportot, nagypapája a hatvanas-hetvenes években szlalom és túra versenyeken vett részt. A versenyautó Wartburg, a navigátor Kesjár János volt.  Hősünk tehát korán megfertőződött így egyenes út vezetett a versenyzésig. Szlalom versenyekről jutott el a rali pályákra, majd következett a ralikrosz.

"Nagyapám nagyon szerette ezt a sportot, így már gyerekként lenyűgözött, elvarázsolt az autóversenyzés. Eleinte szlalom versenyeken indultam karika lámpás Ladámmal, sokat csatázunk nagyon jó versenyzőkkel. Számos kupát gyűjtöttem ebben a versenysorozatban.Komoly szlalomos társadalom volt a kilencvenes években. Látványos csatákat vívtunk, rengeteg jó élményem van abból az időszakból. Egy idő után kevés lett a bolya kerülgetés, sprint versenyeken indultam el. Sikerült több jó eredménnyel támogatók figyelmét felhívni magamra. Majd a sprintezés után támogatóim jóvoltából következett a ralizás."

Zsolti "H" csoportos 2107-es Ladájával egészen rali 2-es bajnokságig jutott el. Itt több dobogós helyezést ért el kategóriájában.  Ezzel párhuzamosan bekapcsolódott az RTE bajnokságba is.

Majd ismét új kihívás után nézett a 2006-os évben következett a ralikrosszozás. A rali Lada átépült ralikrosz versenyautónak.

"Gyerekkori álmom volt a ralikrosszozás, egy szponzorom jóvoltából valóra vált az álmom. 1985.-től figyelem a futamokat. Lenyűgöztek a csaták, amiket vívtak a versenyzők. Ranga, Janika, ők voltak a kedvenceim. 2006-ban indultam el az első versenyemen, Nyirádon. Jól ment a versenyzés az év végéig versenyben voltam a bajnoki címért a Divízió 9-es géposztályban. Egy kihagyott verseny miatt végül is második lettem az év végén. A következő év meghozta számomra a sikert és 2007.-ben Divízió 9-es bajnok lettem."

Zsolt öt év kihagyást követően idén tért vissza a ralikroszhoz. Támogatóinak köszönhetően megvásárolta tavaly télen Tajmel Tibi 400-as Asconáját, melyet teljesen felújított.  A visszatérés jól sikerült, hiszen megszerezte a bajnoki címet a Magyar Kupában. "Küzdelmes év van mögöttem, büszke vagyok, hogy egy nagyon népes mezőnyben lettem a legjobb. Nagyon jókat csatáztam az ellenfeleimmel, amit ezúton is köszönök nekik."

"Sokat köszönhetek, támogatóimnak és szervizcsapatomnak nagy szerepük van a sikerben, rengeteget dolgoztak a versenyeken. Ezúton is nagy köszönet nekik!"

"Idén tértem vissza újra a ralikroszba, immáron az Opel Ascona 400-assal. Kezdünk tegeződni az autóval, élvezem vele a versenyzést. Idén 32 éves múlt, de eddig kivallóan helyt áll a mezőnyben a modernebb társaival szemben. Nagyon szeretem ezt az autót, jól rajtol jól fordul, de fejleszteni kell, rajta hiszen versenyző társaim is folyamatosan gyorsulnak."

Zsolti a ralikrosz versenyzés melett az RTE rali bajnokságban Tajmel Tiboral versenyez. BMW M3-as versenyautójukkal a 2012-es szezonban megszerezték a H/3-as kategória bajnoki címet.

Így Zsolt a 2012.-es szezonban két autósport szakág Magyar bajnoka! 

Ajánlatkérés

Kérjen Tőlünk ajánlatot még MA!