MIÉRT MINKET VÁLASSZON?


BÉRAUTÓT BIZTOSÍTUNK A JAVÍTÁS IDEJÉRE!
 

A Zsó-Autóparknál:

 • Ingyenes kárügyintézés
 • Gyors és GARANCIÁLIS javítás
 • Gyors ügyintézés
 • Dinamikus csapat
 • Személy és haszongépjárművek javítása
 • Vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • Futóműállítás
 • Helyszíni javítás
 • Fényezés hőkamrában 
 • Gumiszerelés
 • Kipufogó javítás
 • Hibakód olvasás és nullázás
 • Autómentés 0-24
 • Autóvásárlási tanácsadás 

Szervizünk a COVID19 alatt is zavartalan nyitva tartással működik. Irodánkat rendszeresen fertőtlenítjük ózonnal, illetve igyekszünk minden ajánlott higiéniai előírásnak a lehető legjobban megfelelni. Szeretettel várjuk kedves Ügyfeleinket!

Hogyan fogyj vezetés közben?

5 TIPP, HOGYAN FOGYJ VEZETÉS KÖZBEN

VEZESS ÉS FOGYJ?

Így van, ez simán lehetséges! Bár első hallásra furcsának tűnhet, hogyan fogyj a kormányt szorítva vezetés közben, ha folyamatosan, sokszor órákon át ülsz a dugóban, vagy tepersz az autópályán. Az autóban való ücsörgés ettől függetlenül viszont simán alkalmas arra, hogy odafigyelj egy sor olyan dologra, amivel tehetsz egészségedért, miközben megszabadulsz a felesleges kilóktól is. Hogy mit kell ehhez tenned?

1. SZIPPANTGASS VIZET

A cukros löttyök helyett, amit berohanva a benzinkútra magadhoz veszel, válassz inkább sportkupakos vizet. Vezetés közben egyrészt kényelmesebb, hiszen nem kell a kupak csavargatásával bíbelődnöd, így könnyebben is nyúlsz érte és húzod meg, arról nem beszélve, hogy a vízzel valóban hidratálod szervezeted. Az ajánlott napi vízfogyasztás minimum két liter, nyáridőben ennél simán is több lecsúszhat belőle, így az autóban ücsörgés tökéletes alkalom arra, hogy pótold az elveszett folyadékot, és így nemcsak egészségedet, de a nehezen megszerzett beach body-t is megőrizheted.

2. KÉSZÍTS BE MAGOKAT, EGÉSZSÉGES RÁGCSÁT

Bár cseppet balesetveszélyes, mégis előszeretettel táplálkozunk vezetés közben. Az orrán-száján tocsogó, csúszkáló és morzsáló kész szendvicsek helyett vagy készíts még indulás előtt otthon valami egészségeset, vagy válaszd inkább az egészséges magokat – diót, mandulát, kesudiót, pucolt szotyit vagy tökmagot -, ami az úton hosszabb távon elszórakoztat és hozzásegít, hogy még vezetés közben is fogyj. Pakolj mellé gyümölcsöt, almát, banánt, vagy valami könnyen majszolhatót, ami nem akadályoz a vezetésben, mégis csillapítja a korgó-morgó éhes gyomrod.

3. ÉLVEZD A CSOMAGTARTÓ KÉNYELMÉT – PAKOLJ EXTRA CUCCOKAT

Élvezd, hogy autóval közlekedsz, és használd ki a csomagtartót! Egy plusz táskába dobd be a futócuccod, hiszen túl sok helyet már nem foglal, így lehetőséged lesz arra, hogy bárhová is menj, egy fél órát, órát akár a szabadban, akár edzőteremben, de ha lehetőség adódik rá, mozogj.

4. ÉNEKELJ!

Tudtad, hogy az énekléssel kalóriák százait elégeted? Hajítsd be a kedvenc zenéd, maxold a hangerőt, és énekelj, ahogy a torkodon kifér! Az éneklés nemcsak segít levezetni a stresszt, de amellett, hogy felszabadít és boldogsághormonokat termel, a rekeszizmok folyamatos összeszorításával még a fókazsír is elég.

5. IZOMMUNKA OKOSAN

Szorítsd össze a popód (hívd: popó-prés), a hasad kitolásával-behúzásával erősítsd a hasizmod és ütemesen emelgesd a válladat. Nemcsak az általános közérzetednek tesz majd jót ez a vezetés közbeni mini edzés, de ezzel át is mozgatod az elmacskásodott testrészeidet. Hogy az utasod se nézzen bolondnak és veled tartson az autós tesizésben, simán végezhet vádli erősítést vagy vizes palackokkal bicepsz gyakorlatot a jobb egyen.

ÚTNAK INDULSZ? MEGBÍZHATÓ AUTÓJAVÍTÓT KERESEL?

KÉSZÍTSD FEL NÁLUNK A JÁRMŰVED!

Szerző: Eat, Move & Smile

Photo by Oliur Rahman on Unsplash

Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy korrekt vagy!

Ajánlatkérés

Kérjen Tőlünk ajánlatot még MA!