MIÉRT MINKET VÁLASSZON?


BÉRAUTÓT BIZTOSÍTUNK A JAVÍTÁS IDEJÉRE!
 

A Zsó-Autóparknál:

  • Ingyenes kárügyintézés
  • Gyors és GARANCIÁLIS javítás
  • Gyors ügyintézés
  • Dinamikus csapat
  • Személy és haszongépjárművek javítása
  • Vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
  • Futóműállítás
  • Helyszíni javítás
  • Fényezés hőkamrában 
  • Gumiszerelés
  • Kipufogó javítás
  • Hibakód olvasás és nullázás
  • Autómentés 0-24
  • Autóvásárlási tanácsadás 

Hírek

Csendes Zsolt,HomanoIT Szilveszter Rallye 2012.

A navigátorok versenye!

Csendes Zsoltiék boxában három dolog volt fix, a versenyautó a pilóta és a jókedv! A többire azt mondták, hogy az majd kiadja!

Nagyon vidám szilveszter ralin vagyok túl! Szuper jó rendezvényt raktak össze Füredi Andrisék, nagyon jól éreztem magam! Boxot béreltünk ahol kellemesen elfértünk, nem kellett a hidegben fagyoskodnunk, ez nagyon tetszett!  A pályán is minden rendben volt, reggel kicsit csúszott az út, de tél van, ilyenkor szokott  J!

A navigátorok sorra cserélődtek a verseny folyamán, ezen a versenyen lehetőség adódott beülni a versenyautóba Zsolti mellé. Így sikerült „autóversenyzés fertőzést” kapnia a több gyanútlan áldozatnak.

A rendezők egy különleges lehetőséget biztosítottak számunkra ezen a versenyen, így több barátot, családtagot autóztathattam meg! Ült mellettem Gáll Csabi, Szász Martina, Binder Zoli és a fiam Geri akit teljességgel sikerült megfertőznöm az autósporttal. Nagyon élvezte Ő is és a többiek is a versenyzést!

Furcsa volt, hogy minden körben más hangján, és más ütemben hallom vissza az információkat. De számomra is hatalmas élmény volt így versenyezni!

A téli gumikkal nem sok tapadás volt, kicsit orrtolós, néhol fékezhetetlen volt az autó. Izgalmas feladat volt teljesíteni a távot!

Rengeteg néző volt a hideg ellenére a pálya szélén! Jól esett a bíztatásuk, cserében próbáltam látványosan versenyezni. Ennek következtében több megforgásom is volt, nagyon élveztem a kötetlen versenyzést!

A versenyautó nem volt száz százalékos a verseny folyamán. A pilóta nem érezte a megszokott erőt a gépben.

Szegényke Ascona talán így a szezon végére megfáradt. Már az első gyorsasági szakaszon nem éreztem száz százalékosnak a motor erejét.

Aztán a másodikon néhol csak három henger működött,…nem nagyon tudtam kigyorsítani a kanyarokból. Aztán a szervizben megtaláltuk a hiba okát. Az egyik karburátorban el volt fordulva a venturi cső, így nem kapott elég üzemanyagot.

Érdekes, hogy a verseny hátralévő részében sem éreztem elég erősnek az autót, . . .szezon végére elgyengült a motor. . . igaz, immáron az ÖTÖDIK !!! éve muzsikált gondtalanul. . . a lényeg, hogy célba értünk és kibírta.

Az ralis kiruccanás után Zsolti már a 2013.-as ralikrossz országos bajnokságra készül.

Most egy nagy munka vár ránk, indul a felkészülés! Az autót a napokban el kezdjük szétbontani és újjáépíteni a szezonra.

Teljesen felújítjuk a karosszériát, átalakítjuk, kiszélesítjük, újrafestjük. Lesznek fejlesztések a futóműben ,és egy teljesen új motort készítünk, nagyon szeretném hogyha lenne egy igazán erős, robbanékony erőforrásom az idénre.

A Béres Józsi féle váltó bevált, vannak még apró dolgok, finom beállítások vele, de nagyon jó az áttételezése!

Reményeim szerint maximálisan felkészülve, talán egy kis tesztel, kezdhetem meg az idei szezont!

Támogatóink: Innoworld Kft,  www.autojavitas.net , www.motorgold.hu , www.maxtaxi.hu , www.fervill.hu/

 

Csendes Zsolt Szilveszter Rally 2012. Előkészületek.

www.castrolmintabolt.hu országos rallycross bajnokság Magyar Kupa győztese Csendes Zsolt is rajthoz áll a hétvégi szilveszter ralin. A versenyautó a megszokott Opel Ascona B, amely erre az alkalomra lesz vissza alakítva rali autónak.

A navigátori ülésében viszont több navigátor is megfordul. Az eredeti tervek szerint Demjén Gáborral versenyzett volna Zsolt, de Gábornak sajnos kiújult a gerinc sérve ezért nem tud részt venni a versenyen.

Sajnos Gabinak nem jön most össze a versenyzés, orvosa nem engedi. Szerettünk volna együtt rajthoz állni ez most nem jön össze, ezúton is jobbulást kívánok neki!

Ha már így alakult, akkor szeretnék több barátomnak, csapattagomnak lehetőséget biztosítani, hogy belülről élvezze a versenyzést! Így több „alkalmi navigátorom” lesz!

Az Asconába visszaszereltük a lámpákat, beszereltünk még egy ülést, övet. Egy új váltót is kipróbálok a versenyen, amelyet Béres Józsiéktól vettem, átnéztük az autót kapott egy olajcserét így felkészítve várja a verseny rajtját. A karosszéria kicsit viseltes, amiért elnézést kérek, …benne van egy ralikrossz teljes szezon…minden harci sérülésével. De legalább nem kell rá vigyázni, hogy megkarcolódik!

Egyébként a verseny után darabokra szedjük és újjá építjük a 2013-as szezonra.

Zsoltot kétszer is láthatjuk egy-egy gyorsasági szakaszon. Előfutóként a mezőny elején és a kategóriájában is találkozhatunk vele.

Úgy terveztük Demjén Gabival, hogy én előfutok és Ő a historic kategóriában vezet majd, így is neveztünk be a versenyre. Ez a sajnálatos betegsége miatt elmarad, így az Ő helyén is én fogok vezetni.  Így több tapasztalatot tudok gyűjteni az új váltóról, tesztelem az autót.

Mivel komoly tétje nincs a mogyoródi versenynek így a nézők körében igen népszerű, rengetegen látogatnak ki a versenyre. A versenyzők is sokkal jobban figyelnek a látványos kanyarvételekre, mint a stopperre.

Megpróbálok tempósan és látványosan a saját stílusomban versenyezni. Sokat segít és motivál, ha sokan állnak a pálya szélén és bíztatnak. Ilyenkor persze jobban színezgetem a kanyarokat, ebben segítségemre lesznek a teljesen utcai téli gumik, amikkel nem sok tapadásom lesz.

Támogatóink:

Zsó-Autópark Kft,

www.autojavitas.net , www.motorgold.hu , www.maxtaxi.hu , www.fervill.hu/

Ajánlatkérés

Kérjen Tőlünk ajánlatot még MA!